söndag 26 september 2010

Tävling =)

Jippiii =D

Hem och träffa hundarna och hela familjen! Denna helg var det även dags för tävling igen =D det var längesen nu.

Hundarna var så glada när ja kom hem Tindra hon sprang först ifrån mig och sedan tillbaka mot mig igen, hon stod inför ett svårt val när jag stod i dörröppningen, skulle hon hämta en leksak först eller hälsa på mig? Det slutade med att hon sprang mellan mig och vardagsrummet tills hon äntligen hittade en leksak. Då gick hon runt mig och gnö, hon var så glad! Smulan var så glad hon med men hon är lite mer kontrollerbar i såna situationer =P.... Mina fina små pällsbollar! Tindra var min knähund som vanligt och Smulan var min trogne tiggare(vid matbordet) =) Usch va ja har saknat dem!

Denna helgen var det även tävling på schemat! skit kul! om man får lov att säga så =) hundarna var helt jätte glada! vet inte hur ja ska beskriva det på annat sätt! Dem kände igen alla på klubben som om vi varit där varje dag det senaste året... Så kul att se att Tindra känner sig så glad runt folk, hon brydde sig inte ens om någon kom fram när hon inte var beredd. hon kände igen dem direkt! Smulan fick tävla hårt om platsen i rampljuset med andra ord ;)

Tävlingarna gick finfint! Smulan är min stjärna som vanligt 10 år ung men fortfarande så kär i agility! De glittrar i ögonen på henne när ja lämnar henne i starten för att ställa mig på plats! Sedan är det precis som om hon håller andan, tills jag ger signalen "SPRING"! ;) haha....







Tindra var en helt annan hund, eller NEJ hon var precis den hunden som jag är van vid! Nu tjuvstartade hon inte och hon betedde sig som jag är van vid. Hon lyssnade som hon brukar göra på träning men nu med en jädrans massa energi i varje rörelse... Det svåraste för Tindra är och har alltid varit att sitta kvar i starten, nu i helgen: 4 utav 5 lopp satt hon kvar tills jag gav henne signal. Det Gick Såååå Braaaaa!!! Tindra tog alla kontaktfällt och slalomingångar snyggt =)






lördag 18 september 2010

En vecka kvar så är jag hos mina prinsessor! ska bli sååå kul att träffa dem!

måndag 6 september 2010

Grattis Max!

Grrrrraattiiiiss, idag fyller lillebror Max år ......