torsdag 16 december 2010

Allt möjligt.

Oj oj oj... det var ett tag sen jag uppdatera här =P

men men så blir det när man har mycket annat att göra...

Kan börja med att säga att här i Västerås är det svinkallt och fullt med snö. Så har det varit i snart en månad utan att de töat bort en enda gång. Detta är inget som man är van vid när man kommer från Göteborg från början =S kallt kallt kallt heeela tiden.

Tävling i rättvik
Det har hänt massor med saker sen sist jag skrev. Vovvarna kom upp med min pappa och lillebror ;) Ellinor var också här med Pärlan. Först kom Pappa, Max och mina vovvar =D äntligen vad jag saknat dem! Senare på kvällen kom Ellinor och Pärlan. När vi gått en runda med hundarna åkte vi iväg till stan för att köpa mat. Vi tog med oss maten hem och åt hemma tillsammans med vovvarna =P....


sötnöt!


gosa


mys


busbäbis!


Gosunge


pussvovvar

Vi fick inte sovit så mycket som jag trodde vi skulle, vi åkte redan kl 03:30 från Västerås. Alla var sega men humöret var på topp :) Vi kom fram ett par timmar senare till Rättviks körhall där tävlingarna hölls. Det vart en mysig dag, denna dag blev det en del starter för mig då båda vovvarna tävlade individuellt i hoppklassen och agilityklassen + att vi tävlade i båda klasserna i lag. De gick bra för mig och Smulan idag i alla lopp utan ett. SÅ jag var jätte glad att hon hade så mycket energi och glädje på banan! Tindra hade för mycket energi och jag tror att allt var för mycket för henne. Hon gör allt jag ber henne men hon är okontrollerbar i starten och vid kontaktfällten. Det är bara till att skylla på mig som inte har tränat dem ordentligt =P





efter tävlingarna var avklarade åkte vi till stugan och alla vart väldigt sega. MEN Miguel, Jag och Ellinor bestämde oss för att åka in till Rättviks bowlinghall och se om vi kunde bowla lite =P... Hundarna var inge svåra att lämna i stugan med min sovande pappa och lillebror, vovvarna var rätt slut dem me ;) Vi åkte till bowlinghallen men tyvärr fanns de ingen bana alls kvar att hyra för hela kvällen, så vi åkte tillbaka till stugan igen... Boring!


hundar överallt, här bäddar vi sängen.


Glad =D


Busig X)


Olydiga ;)

Men lite kul fick vi ha ialla fall ;) Mupps!






Nice



Söndagen:
Idag var de dags igen, denna natt bestod av lite mer sömn ;) Jag och Miguel var nere vid körhallen tidigt och tur var väl de, Tindra hade ett hyffsat tidigt start nr. Denna dag tävlade inte Smulan individuellt utan enbart i lag. Denna dag var Tindra mycket bättre i dem första loppen än gårdagens. Men mot slutet vart hon väldigt trött och orkade inte med att vara fokuserad.





Det blev inga resultat för denna gång, de var riktigt kul att få vara med hundarna igen och tävla. Sedan var de skitkul att Ellinor, Max och pappa kom på besök =D så de vart en riktigt bra helg =D




Jag kan även berätta att jag varit på julbord igår med klassen, riktigt KUUUUL! =D God mat, allt man vill ha till efterrätt (samtidigt ;)), söta julklappar och roliga lekar.

Imorgon är de sista dagen i skolan innan jullovet =D hihi... Då ska vi hämta hit vovvarna från Göteborg =) Saknar dem såååååÅ! Mina fiiiina!

Mer bilder kommer sedan när jag fotat mina pällsiga modeller =)

söndag 31 oktober 2010

Vovvarna!

På fredag får ja se mina underbara vovvar! Saknar dem sååååå mycket!
Det kommer bli så kul!






onsdag 13 oktober 2010

Mina fina!!!

=* =* =* =*



=* =* =* =*

söndag 26 september 2010

Tävling =)

Jippiii =D

Hem och träffa hundarna och hela familjen! Denna helg var det även dags för tävling igen =D det var längesen nu.

Hundarna var så glada när ja kom hem Tindra hon sprang först ifrån mig och sedan tillbaka mot mig igen, hon stod inför ett svårt val när jag stod i dörröppningen, skulle hon hämta en leksak först eller hälsa på mig? Det slutade med att hon sprang mellan mig och vardagsrummet tills hon äntligen hittade en leksak. Då gick hon runt mig och gnö, hon var så glad! Smulan var så glad hon med men hon är lite mer kontrollerbar i såna situationer =P.... Mina fina små pällsbollar! Tindra var min knähund som vanligt och Smulan var min trogne tiggare(vid matbordet) =) Usch va ja har saknat dem!

Denna helgen var det även tävling på schemat! skit kul! om man får lov att säga så =) hundarna var helt jätte glada! vet inte hur ja ska beskriva det på annat sätt! Dem kände igen alla på klubben som om vi varit där varje dag det senaste året... Så kul att se att Tindra känner sig så glad runt folk, hon brydde sig inte ens om någon kom fram när hon inte var beredd. hon kände igen dem direkt! Smulan fick tävla hårt om platsen i rampljuset med andra ord ;)

Tävlingarna gick finfint! Smulan är min stjärna som vanligt 10 år ung men fortfarande så kär i agility! De glittrar i ögonen på henne när ja lämnar henne i starten för att ställa mig på plats! Sedan är det precis som om hon håller andan, tills jag ger signalen "SPRING"! ;) haha....







Tindra var en helt annan hund, eller NEJ hon var precis den hunden som jag är van vid! Nu tjuvstartade hon inte och hon betedde sig som jag är van vid. Hon lyssnade som hon brukar göra på träning men nu med en jädrans massa energi i varje rörelse... Det svåraste för Tindra är och har alltid varit att sitta kvar i starten, nu i helgen: 4 utav 5 lopp satt hon kvar tills jag gav henne signal. Det Gick Såååå Braaaaa!!! Tindra tog alla kontaktfällt och slalomingångar snyggt =)






lördag 18 september 2010

En vecka kvar så är jag hos mina prinsessor! ska bli sååå kul att träffa dem!

måndag 6 september 2010

Grattis Max!

Grrrrraattiiiiss, idag fyller lillebror Max år ......




måndag 23 augusti 2010

Saknar!!!

Åh... mina underbara!




fredag 20 augusti 2010

Grattis Martin!

Idag fyller storebror Martin år Grattiiiiiisss =D

lördag 14 augusti 2010

minst 25 grader i skuggan...

I veckan har vi båda börjat jobba igen så nu fanns det INGEN hemma när ja kom hem från jobbet =( usch va trist... Men nu har ja ett mål! En framtid att längta till! Nu är det till att kämpa på!...
Ibland är det så skönt att bara åka iväg och få tankarna på annat håll, så idag var vi faktiskt på parken zoo i Eskilstuna =) riktigt mysigt och VÄLDIGT varmt! Många roliga djur att se som jag inte sett innan =) så här har ni bildbevisen!

Rödhalsad vallaby


Sumatratiger...


Gibbon apor...




Afrikansk vildhund...


Alaotran lemur







Surikat...




Dvärgflodhäst








Kubakrokodil













Låglandstapir...












Kapybara...




Guanaco...


Jättemyrslok..






Flamingo...










Komodovaran...






Galapagossköldpadda...



Trädleopard...



Asiatiskt lejon...








Binturong...